Angeliek CaelenDANK!

Dank voor de lieve berichtjes die we van jullie ontvangen! Ze zijn zo ontzettend leuk om te krijgen: Berichtjes over het succes van het gegeven Waverz cadeau...berichtjes aan wie je het gaat geven ..of bij welke gelegenheid. Zo komen jullie vriendschappen, bruiloften, feestjes ook een beetje bij ons voorbij. Blijf dus vooral berichten of foto's met ons delen dat inspireert ons om nieuwe producten te ontwerpen.

Met warmte
De steam waverz werden geboren vanuit de wens iemand te bedanken. Met onze aandachtschenker vier je waardevolle vriendschappen en geniet je nog meer van slow tea.
Wij dragen graag bij aan een verbindende samenleving. Alle illustraties zijn een ode aan ontmoetingen en positiviteit.

Designer

Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen.
De product vormgeving en illustraties van Steam Waverz zijn van haar hand. Als ontwerper van Steam Waverz weet Angeliek als geen ander wat kan en niet kan met deze door haar gepatenteerde papiertechniek. 
De kracht van Angeliek is het vertalen van een concept naar een praktisch ontwerp. Zo werkt ze als illustrator ook voor andere bedrijven en magazines, ontwierp ze een educatieve leerlijn voor het primair onderwijs. Haar kennis van communicatie en psychologie integreert ze hierbij.

Studio Limoen is de illustratie website van Angeliek. Wilt u een illustratie op maat? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Milieu en maatschappij
Met veel enthousiasme en passie wordt gewerkt om een mooi product voor jullie te maken. Steam Waverz worden geproduceerd in Nederland. Druk: food packaging ink. Onze verpakking draagt het FSC label en de doorzichtige zakjes zijn van biofolie. Voor het inpakken werken we samen met een sociale werkplaats. Steam Waverz zijn herbruikbaar. Maak de waver na gebruik weer vlak in het biofolie zakje zodat hij klaar is voor het volgend gebruik.

Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, UK en USA
Ons label vind je in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, UK en de U.S.A. Steam Waverz zijn te koop op deze webshop en is daarnaast te vinden bij cadeau en interieurspecialisten, museumshops, thee- en koffiespecialisten en papierliefhebbers. Wij verzenden wereldwijd en verzenden jouw pakket graag naar jouw thuis. In deze webshop koop je direct bij de vormgever. We zijn een nederlands merk en gestart in 2015.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Mail naar: info@steamwaverz.nl

Bedrijfsgegevens
Steam Waverz
IBAN: NL10RABO0168790351
KvK: 34346830
BTW: NL001836630B76